fbpx

DirektFiber

Tjänsten DirektFiber är bredband via nergrävt fiber. I områden där inte fiber finns erbjuder vi tjänsten LuftFiber som är Fiber via Bredbandslänk. För att läsa mer om Luftfiber, klicka på ”hem” ovanför.

Winther Bredband är tjänsteleverantör/bredbandsleverantör i IP-only/Teknikbyråns nät
i följande 2 områden:

– Österåkers Stadsnät (ÖSAB)
– IPonly region Mälerdalen inkl Täby, Vallentuna, Åkersberga, Norrtälje, med flera.

Som den nya lokala bredbandsoperatör kan vi erbjuda lokal support med egen personal lokalt på plats som tar hand om support, kundtjänst och utför arbete på plats. Hos oss får du en mer personlig support och kundtjänst, tänk på att vi hanterar det mesta per email i första hand.

Vi bistår gärna med extra arbete som installation av extra Wi-Fi accesspunkter, framdragning av datakablar och fiberkablar, IP-kamera system med mera.

Vi har egen arbetsbåt och utför gärna arbete i skärgården, båten heter bredbandsbåten.se.

Du som är privatperson och redan har fiber via IP-only/Teknikbyrån är är välkommen att beställa bredbandsabonnemang genom att fylla i blanketten nedan. Vi kontaktar dig kort efter.

Vill du beställa DirektFiber till ett företag eller gruppabonnemang till BRF eller villaförening, vänligen maila oss på bredband@wintherwireless.se.

Kort om Winther Bredband:
Winther Bredband finns Åkersberga, vi är 14 anställda och arbetar som bredbandsoperatör och distributör av olika IT-lösningar i Norden. Vår omsättning är ca 80MSEK. Winther fick DI Gasell priset 2017, 2016 och 2015 och vi fick även Årets Entreprenör pris 2015 av Österåkers kommun. Vårt org nr är 556805-3341, Winther Wireless AB.

Priserna per 2018-01-01 är följande:
Beställ