fbpx

2013-11-04 09.47.17Bredband i Arninge

Vi ansluter dig till fiber via bredbandslänk.
Det är med stort nöje att vi nu sen 2013 kan erbjuda företagen i Arninge ett högprestandaalternativ till dyra fiberinstallationer, ADSL eller 4G. Tack vare dagens teknik kan vi koppla in ditt företag utan dyra anslutningsavgifter eller väntetider. Vi erbjuder hastigheter mellan 20Mbps till 2000Mbps.

Boka din installation redan idag.
Fyll i intresseanmälan, klicka på länken.
Fyll i en intresseanmälan »


Vad kan du som kund förvänta dig?
Dagens företag blir mer och mer beroende av en pålitlig och snabb uppkoppling till internet. Som företag måste applikationer som t ex email, hemsidor, BABS/Paylink kortläsare, IP-telefoni, VPN och kameraövervakning fungera som företagen förväntar sig, så krävs det att man har en uppkoppling som håller måttet med låga svarstider och delay.

Vi kan leverera hastigheter jämförbara med ett fiberabonnemang mellan 20-2000Mbps. I Arninge erbjuder vi standardabonnemang på upp till 20 och upp till 200Mbps och högre hastigheter på offert. Business föreningar/samfälligheter är välkommen att teckna ett gemensamt fastighetsabonnemang. Vi erbjuder även nyckelfärdiga lösningar med kabeldragningar, Wi-Fi trådlöst inomhus, LAN nätverk, IP-kameror, IP-telefoni i molnet eller egen växel, med mera.

Alla kunder får 30 dagars provperiod utan någon form av debitering.

Kontakta oss per email, då mailer vi prislistan för Arninge området. Priserna för Arninge området finns under menyn ”Prislista”.

Vi erbjuder bredband till alla adresser i Arninge industriområde som t ex:
Mätslingan
– Leverantörsvägen
– Tumstocksvägen
– Hantverkarvägen
– Linjalvägen
– Kundvägen
– Saluvägen
– Måttbandsvägen
– Polygonvägen
– Saluvägen
– Ritarslingan
– Mallslingan
– Tillverkarvägen
– Arningevägen
– Antennvägen
– Ullnavägen